Tervetuloa maistelemaan Temolan Viinitilan viinejä

Järjestämme ryhmille tilauksesta viininmaistoja. Olipa ryhmäsi pieni tai iso, lähetä sähköpostia viinitila(at)temola.fi tai soita ja kysy lisää numerosta 040 5077063. Sovitaan yhdessä juuri teille sopiva kokonaisuus. Palvelemme ryhmiä parhaiten normaalien aukioloaikojen ulkopuolella sopimuksen mukaaan.

Temolan viinit saivat oikeuden käyttää D.O. Saimaa -alkuperämerkintää. Merkki korostaa paitsi makua ja korkeaa laatua, myös positiivista vaikutusta ympäristöön, ruokakulttuuriin ja alueen elinvoimaisuuteen. Kaikki tuotteemme ovat palkittuja Suomen Tilaviinikilpailuissa.

Maistojen hinnat

  • Vuonna 2020 tarjolla Niiniviiniä, joka on voittanut vuosina 2008 ja 2016 Suomen Tilaviinikilpailun ja valittu sarjansa parhaaksi monena vuonna. Vuoden 2019 kilpailussa Niiniviini saavutti makeiden jälkiruokaviinien sarjassa hopeasijan.
  • Niiniviinin maisto á 4 cl, maistotekniikan perehdytys ja marjaviinin valmistuksen esittely: 10 €/hlö, kesto 1 tunti.
  • Kuohuviinin maisto erikseen sovittaessa laseittain á 7,50 €, siideri á 3,00 €.

Kahvin hinta

  • Voit tilata etukäteen ryhmällesi myös kahvia  ja sen kanssa suolaista tai makeaa. Normaali kahvi/tee: 3 €/hlö. Leivonnaiset valinnan mukaan 3 – 7 €/kpl

Maksu yhtenä eränä käteisellä tai kortilla.

Temolan palveluajat ryhmille aina sopimuksen mukaan.

 

Tuliaisostoksille

Voit tuoda ryhmäsi myös pelkille tuliaisostoksille milloin tahansa  normaalina aukioloaikana tai sopimuksen mukaan aukioloajan ulkopuolella.

Viininmaistokattaus Temolan Viinitilan viinituvassa. jonne mahtuu 35 henkilöä
Viininmaistokattaus Temolan Viinitilan viinituvassa. jonne mahtuu 35 henkilöä.

 

 

Perennapihan katoksen alle mahtuu noin 50 henkilöä
Perennapihan katoksen alle mahtuu noin 50 henkilöä

Niinisaari

Temolan viinien lisäksi Niinisaaressa on  myös runsaasti muuta nähtävää, ihasteltavaa ja maisteltavaa. Niinisaaressa voit viettää aikaasi porukalla vaikka koko päivän. Niinisaari tarjoaa kesäisiä herkkuja, perinteitä museotilalla tai taontatöitä.